Leerling enquête

De leerling-enquêtes zijn misschien wel het belangrijkste evaluatie-instrument van de competentiemonitor. Want, wie weten beter hoe een leraar presteert dan zijn of haar eigen leerlingen? 

Leerlingen evalueren docenten

De leerling-enquête maakt het evalueren van docenten door leerlingen eenvoudig mogelijk. De scholieren kunnen anoniem het functioneren van hun docent beoordelen, zonder het lokaal hiervoor te hoeven verlaten. 

De vereenvoudigde digitale enquête onderzoekt het functioneren van de docent in een voor de leerling begrijpelijke vraagstelling. De leerling-vragen zijn direct gekoppeld aan de gedragsindicatoren, zodat ze ingezet kunnen worden voor de 360° beoordeling.

De leerling-enquête kan gewoon in de browser afgenomen worden, via de URL www.jouwmening.nu. Er hoeft dus niets gedownload of geïnstalleerd te worden. Leerlingen kunnen hun eigen smartphone, tablet, of laptop gebruiken om de enquête in te vullen. De enquête kan maximaal één keer per browser afgenomen worden per apparaat.  

Hoe wordt een leerling-enquête afgenomen? 

De docent organiseert de leerling-enquête in de competentiemonitor. 

De docent schrijft op het bord de URL van de website (www.jouwmening.nu) en de inlogcode (wachtwoord) van de leerling-enquête, die de competentiemonitor bij het organiseren van de enquête aangemaakt heeft. 

De leerlingen gaan naar de website: www.jouwmening.nu via de browser op hun eigen smartphone, tablet of laptop.

De leerlingen krijgen een inlogscherm te zien en vullen hier de inlogcode in die op het bord geschreven is. Vervolgens kan de enquête ingevuld worden. De gegevens worden opgeslagen in de competentiemonitor en nadat de leerling-enquête is afgesloten in de competentiemonitor, worden de gegevens verwerkt.

De leerling-enquête is afgenomen en er kan verder worden gegaan met de les!

Leerling Enquête uitproberen

Wilt u zelf eens ervaren hoe deze leerling enquête werkt? De Competentiemonitor biedt een gratis standaard versie van de enquête aan op www.leerlingenquete.nl! Zo kunt u één van de belangrijkste evaluatietools van de Competentiemonitor uitproberen, zonder direct een compleet abonnement af te hoeven sluiten.

 

Competentie Monitor Demo

Wij demonstreren u graag wat de Competentie Monitor kan betekenen voor uw school.