19-03-2016

Leerling enquête nu ook beschikbaar op smartphone, tablet en laptop

De evaluatie van leerlingen is een belangrijk onderdeel van de 360°- evaluatie. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken, zijn de leerlingenenquêtes nu niet alleen op computers, maar ook op smartphones, tablets, en laptops in te vullen.

Wij weten van onze gebruikers dat het organiseren van een leerlingen-enquête een tijdrovende bezigheid kan zijn. U moet er immers voor zorgen dat er een PC-lokaal beschikbaar is waar u uw leerlingen de leerling enquête kunt laten afnemen. Uw leerlingen moeten van de klas naar het PC-lokaal en weer terug. 

Om het invullen van de leerling-enquêtes een stuk eenvoudiger te maken, is het vanaf nu is het ook mogelijk om leerling-enquêtes in de klas te laten afnemen via de eigen smartphone (iPhone, Android Phone of Windows Phone), tablet (iPad, Android tablet, Windows tablet) of laptop/notebook (alle browsers) van de leerling.

Voorbeeld van het invullen van een leerling enquête

Hoe het afnemen van een leerling enquête precies werkt wordt hier uitgebreid beschreven. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen

Leerlingenquete.nl

Omdat de leerling enquête een van de meest populaire evaluatie tools is binnen de Competentiemonitor, bieden we sinds kort de mogelijkheid deze tool los van de Competentiemonitor uit te proberen.

Deze service wordt door de Competentiemonitor aangeboden, zodat iedere leraar of leidinggevende kennis kan maken met de voordelen van de Competentiemonitor, zonder direct de school te hoeven overtuigen de Competentiemonitor af te nemen.

De gratis versie van de Leerling Enquête vindt u op www.leerlingenquete.nl

Competentie Monitor Demo

Wij demonstreren u graag wat de Competentie Monitor kan betekenen voor uw school.